VIDEO: U Minhenu 30.000 navijača Srbije

Veliki broj navijača bodriće reprezentaciju Srbije u meču protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu. Po pisanju Sport kluba, u Minhenu ima 30.000 navijača Srbije.
Prilazi popularnoj Alijanc areni skoro su blokirani, pristalice Srbije i Slovenije pristužu u kolonama na poprište popodnevnog susreta, javlja Sport klub.
 
Kapije stadiona otvorene su tri sata uoči početka utakmice, a gužve su počele da se stvaraju znatno ranije. Prvi navijači stali su u red već oko deset časova.

Zvanično, Alijanc arena ima 75.024 mesta. Toliko može da primi gledalaca u bundesligaškim utakmicama Bajerna, a za utakmicu Srbije i Slovenije kapacitet je smanjen na oko 70.000.

Srbi i Slovenci su zajedno i navijali, ali su imali i šta da poruče jedni drugima. A posebno je blo zanimljivo kad su se dotakli jednog od najboljih igrača NBA lige, Luke Dončića. Srbi su Slovencima skandirali: "Luka Dončić jedan je od nas".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

 
Srbija je u prvom kolu poražena od Engleske minimalnim rezultatom (0:1), dok su Slovenci u prvom kolu igrali 1:1 sa Danskom. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

 
Gol-razlika će nesumnjivo igrati veliku ulogu, pa je zbog toga Srbija i dalje u dobroj poziji. Naravno, isključivo ukoliko Srbija protiv Slovenije osvoji tri boda.
  • Nesa

    21.06.2024 12:10
    Ko kaze
    Mislim ko je izbrojao 30000? Navijaci su nosili zimske jakne pa zbog toga deluje da ih je bilo 30.000.
  • Lali

    20.06.2024 16:25
    Samo kad nisam u Minhenu
  • Jel

    20.06.2024 16:01
    Jel
    ih to Vucevic dovukao Autobusima po naredjenju gazde mu AV? U Nemackoj se tako prica i dobar deo nasih Gradjana koji tamo rade nije otišao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Pešić potpisao ugovor, ostaje selektor

Svetislav Pešić ostaje selektor Srbije, pošto je zvanično potpisao ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije do 30. septembra 2025. godine uz mogućnost produženja saradnje.

Alkaras u finalu egzibicionog turnira u Rijadu

Drugi teniser sveta, Španac Karlos Alkaras plasirao se u finale egzibicionog turnira "Slem šest kraljeva" u Rijadu, nakon što je posle dva seta pobedio svog sunarodnika Rafaela Nadala 6:3, 6:3.