Jović: Bod je značajan, imamo za šta da se borimo u poslednjem kolu

Fudbalski reprezentativac Srbije Luka Jović rekao je danas da je osvojeni bod protiv Slovenije značajan jer će njegova ekipa u poslednjem kolu Evropskog prvenstva imati za šta da se bori.
Jović: Bod je značajan, imamo za šta da se borimo u poslednjem kolu
Foto: Beta/AP (Matthias Schrader)
"Bilo bi još bolje da smo pobedili, ali smo uspeli da izvučemo gol na kraju koji će nam značiti, jer ćemo imati za šta da se borimo u poslednjoj utakmici", rekao je Jović za Radio televiziju Srbije.
Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je danas u Minhenu sa Slovenijom nerešeno 1:1, u utakmici drugog kola Grupe C Evropskog prvenstva.
Bod Srbiji je doneo upravo Jović pogotkom u poslednjim sekundama meča, u 95. minutu.
 
"Bila je jako dobra, kvalitetna utakmica, u visokom ritmu kakvu smo i očekivali. Moram da pohvalim ekipu Slovenije, znao sam da su kvalitetni, ali su me jako pozitivno iznenadili. Na kraju smo mogli da dođemo do pobede, imali smo situacije u poslednjih 15-20 minuta koje nismo uspeli da iskoristimo. Idemo dalje, čeka nas sledeća utakmica, da se pripremimo što bolje", rekao je Jović.
 
Srbija će u poslednjem kolu, u utorak, 25. juna u 21 čas igrati protiv Danske.
 
"Daćemo sve od sebe da ostvarimo pobedu", zaključio je Jović.
  • Nena

    20.06.2024 18:25
    S
    Igrali ste ko pi***.loptu unazad celu utakmicu
    Svaki njihov napad je mogao biti go zamalo dobro pa nisu dali 5 komada
  • Lala

    20.06.2024 18:06
    Auu
    Bolje da niste ni taj gol dali da nam skratite muke, jel ova igra je muka za sve
  • A onda

    20.06.2024 18:04
    Danska dobije Englesku...i?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Uefa suspendovala turskog fudbalera

Turski ministar sporta Osman Askin Bak ocenio je kao "nepravednu" odluku Evropske fudbalske unije (Uefa) da suspenduje turskog fudbalera Meriha Demirala.