Političari kritični prema rezultatu fudbalera Srbije na EP: "Da ih Vučić isprati kući"

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je u Minhenu nerešeno sa Slovenijom 1:1, u utakmici drugog kola Grupe C Evropskog prvenstva, a srpski političari uglavnom su bili kritični prema fudbalerima.
Političari kritični prema rezultatu fudbalera Srbije na EP: "Da ih Vučić isprati kući"
Foto: Beta/AP
Predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić ocenio je na društvenoj mreži Iks (X) da današnja utakmica predstavlja "tužnu sliku srpskog fudbala koga je pojela korupcija i kombinacije".
 
"Bilo bi primereno da ih Vučić isprati kući", napisao je Aleksić.
Poslanik Zeleno-levog fronta Dobrica Veselinović, nakon izjednačujućeg gola u poslednjem minutu, kratko je na Iksu napisao "Bravo!".
Posalnik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević imao je reči kritike na račun sudije, ali i na račun selektora Dragana Stojkovića Piksija.
 
"Pustiš Gaćinovića, ostaviš Tadića, izbaciš Lukića, vadiš Vlahovića, pustiš Jovića i sredina zinula. Piksi nema pojma", ocenio je Rističević.
 
Premijer Miloš Vučević pre utakmice je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa selektorom Stojkovićem i predsednikom Fudbalskog saveza Srbije, ne navodeći da li je prisustvovao utakmici u Minhenu.
 
"Izdržao sam... Nisam 'savetovao' Piksija oko današnje utakmice. Napred Orlovi", naveo je Vučević.
 
Slovenija je povela pogotkom Žana Karničnika u 69. minutu, a izjednačenje i bod Srbiji doneo je Luka Jović u 95. minutu.
 
Posle dve odigrane utakmice, Srbija ima jedan, a Slovenija dva boda.
  • Sloba

    21.06.2024 09:44
    Sloba
    Piksi je rekao pilotu pri dolasku u Nemacku ne gasi motor brzo ce mo!
  • betmen

    21.06.2024 08:24
    Sve go stručnjak do stručnjaka, a i komentari su malo jači, alooooo rođaci, pa da ste nešto znali možda vi bi igrali ili vodili državu, ovako, išššš....
  • Grbavi

    20.06.2024 23:09
    Selektor Stojković se na konferenciji za novinare priseća ko je dao gol za Srbiju. Kao da nije pratio utakmicu. Pa ne mora on bash sve da zna , da bude opterećen tako nebitnim stvarima. Omg.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Vimbldon: Lajović poražen na startu

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u drugo kola Vimbldona, pošto je danas posle tri seta poražen od 10. igrača sveta Bugarina Grigora Dimitrova 3:6, 4:6, 5:7.