Sainc najbrži na trećem treningu pred kvalifikacije za trku u Barseloni

Vozač Ferarija Karlos Sainc bio je najbrži na današnjem trećem i poslednjem treningu pred trku Formule 1 za Veliku nagradu Španije.
Sainc najbrži na trećem treningu pred kvalifikacije za trku u Barseloni
Foto: AP Photo/Joan Monfort
Sainc je ostvario vreme od 1:13,013 minuta i bio je za 0,030 sekundi brži od vozača Meklarena Landa Norisa, odnosno za 0,037 sekundi od klupskog kolege Šarla Leklera.
Četvrto vreme imao je aktuelni šampion Maks Versatepen u Red Bulu, dok su iza njega bili vozači Mercedesa Džordž Rasel i Luis Hamilton. Do desete pozicije su još i Serhio Peres, Aleksander Albon, Fernando Alonso i Oskar Pjastri.
Kvalifikacije su na programu danas od 16, dok je start trke za Veliku nagradu Španije zakazan za sutra u 15 sati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Vimbldon: Lajović poražen na startu

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u drugo kola Vimbldona, pošto je danas posle tri seta poražen od 10. igrača sveta Bugarina Grigora Dimitrova 3:6, 4:6, 5:7.

Verstapenu pol pozicija u Austriji

Vozač Red Bula Maks Verstapen startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Austrije, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.