UEFA kaznila i Dansku, račun će biti prosleđen navijačima

Evropska fudbalska federacije (UEFA) kaznila je Dansku sa 10.000 evra posle remija protiv Engleske (1:1) na Euru 2024. jer su su danski navijači razvili transparent na kojem su bile reči "Fuck UEFA".
UEFA kaznila i Dansku, račun će biti prosleđen navijačima
Foto: Beta (AP/Themba Hadebe)
Direktor fudbalskog saveza Danske Erik Broger Rasmusen pozvao je navijače da se uzdrže od isticanja uvredljivih transparenta tokom turnira i rekao da će proslediti novčane kazne navijačima kada budu identifikovani, objavio je specijalizovani portal sportbible.
"Mi ćemo platiti kaznu, ali nam je najvažnije da identifikujemo one koji su uneli transparent - a onda ćemo im prebaciti račun", rekao je Rasmunsen.
Nadamo se, dodao je, da će "oni koji razmišljaju da unesu transparent sa takvim jezikom na utakmicu dvaput razmisliti kada moraju da plate za to".
 
Danska je u grupi sa Srbijom, a odlučujuću utakmicu za plasman u dalju fazu takmičenja dve reprezentacije igraju u utorak u 21.00 u Minhenu. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport