Vučić: Srpske navijače napali navijači Šalkea, nemam šta da zamerim Danilu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da "nije video problem i da nije imao šta da zameri sinu Danilu", koji je prisustvovao sukobu navijača u Nemačkoj, uoči utakmice Srbije i Engleske.
Vučić: Srpske navijače napali navijači Šalkea, nemam šta da zamerim Danilu
Foto: Pixabay (ilustracija)
"Da, on je bio u kafiću koji su napali navijači Šalkea, albanske nacionalnosti najvećim delom, bilo je i nekoliko drugih, ali uglavnom Albanci, navijači Šalkea. Napali ih stolicama i flašama", rekao je Vučić.
 
Ocenio je da je "interesantno to što je nemačka policija tražila i privođenje nekoliko srpskih navijača nakon tog sukoba".
"Interesantan pristup rešavanja problema, ne znam šta treba neko da radi kada vas neko napadne stolicama i flašama", upitao je Vučić.
 
Prema njegovim rečima, "srpski navijači su sebe štitili, na mestu gde su mirno sedeli, jeli i pili, a napadnuti su zbog toga što je u kafiću bila istaknuta srpska zastava".
  • Miodrag

    26.06.2024 16:56
    I ja mu ništa ne zameram. Ko ga je vaspitavao, dobar je.
  • Petar

    26.06.2024 12:21
    Kobre
    Lako je ,,njegovom,,sinu kad ga Kobre čuvaju....sve za faraona i njegovu porodicu,narod će sve platiti ....državu muze maksimalno......jer njegov sin je bio na službenom putu....
  • Steva

    25.06.2024 11:29
    Šta god ovaj izjavi neki reaguju ko bik na crveno i time mu samo dižu ugled kod naroda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport