Đokovićeva poruka fudbalerima: Srce, glava i ona stvar

Današnji meč između Srbije i Danske u sklopu trećeg kola grupne faze Evropskog prvenstva gledaće u Minhenu i Novak Đoković.
Đokovićeva poruka fudbalerima: Srce, glava i ona stvar
Foto: Screenshot/RTS

On im je za RTS uputio podršku.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam ovde i što mogu da budem jedan navijač više i da uživamu atmosferi. Stvari su iste, pogotovo kada se igra za Srbiju. Tu nema prevelikog razmišljanja, najvažniji deo je priprema, što je 50 odsto odrađenog posla. Prosto, u ovakivm utakmicama svaki minut je važan, tu je srce, ponos, želja da se predstavi svoja zemlja. Rezultat ne može da se previdi, kada sportsti daju svoj maksimum, navijači to osete", rekao je Đoković.
On je u razgovoru sa novinarima RTS-a govorio o večerašnjem meču i poslao im poruku. Na pitanje šta u psihološkom planu šta može da odluči ovakve utakmice, Đoković je rekao "srce, glava i "ona stvar"".
 
"Srce, glava i ona stvar. Momci igraju zajedno već neko vreme, nisam stručan da pričam o fudbalu, verujem da je pogled na tribine dovoljan motiv da daju sve od sebe i da izgaraju svih 90 minuta. Želim im sve najbolje, cela Srbija je uz njih i nadamo se pobedi", rekao je on.
 
On se potom nasmejao i naknadno objasnio da je, kada je rekao "ona stvar", mislio na hrabrost.
 
"Oprostite, morao sam tako da kažem. Hrabrost. Sam pogled na tribine, svi smo tu za njih. Ako budu navijači ulazili, ući ću i ja. Mi u tenisu ne možemo da doživimo ovakve stvari", rekao je Đoković.
 
Meč između Srbije i Danske počinje u 21 čas, a Srbija mora da pobedi.
  • Miodrag

    26.06.2024 16:53
    Nole, zar i ti, podržavaš, ovaj lopovluk?
  • Peki

    26.06.2024 08:40
    Bruka
    U pravu je onaj Dodik što je rekao za Djokoviće.
  • Nikola

    26.06.2024 08:09
    Ma dajte ljudi,
    igrači su pojedinačno evropski prosek a većina čak ispod proseka,tako da rezultat je sasvim ok.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport