Poluvreme u Minhenu: Srbija i Danska bez golova

Fudbaleri Srbije igraju poslednji meč grupne faze na Evropskom prvenstvu protiv Danske, a poluvreme je završeno bez golova.
Poluvreme u Minhenu: Srbija i Danska bez golova
Foto: Beta/AP (Ariel Schalit)

Igrala je Danska u prvih 45 minuta agresivnije sa više prekršaja, ali i šansi. Srbija se dobro branila sa velikim brojem igrača, ali u ofanzivi je bezopasna.

Srbija mora da pobedi u ovoj utakmici kako bi prošla grupu.

Trenutno igraju i Slovenija i Engleska i na poluvremenu je takođe 0:0.

Nije bilo mnogo uzbuđenja u Minhenu i Kelnu, ali ovi rezultati su nepovoljni za "orlove" koji ostaju na poslednjem mestu ako ovako ostane.

Srbiju sa tribina bodri i Novak Đoković.

Srbija je u prva dva kola C grupe kontinentalnog šampionata osvojila svega jedan bod, pa je pred mečeve poslednje runde na začelju tabele.
 
Ipak, "orlovi" pred sobom imaju prilično jasnu situaciju, pobeda protiv Danske vodi ih u drugi krug, najverovatnije sa druge pozicije (zavisi i od rezultata meča Engleska – Slovenija), remi bi ostavio tanku nadu da bi na mala vrata ekipa koju sa klupe predvodi Dragan Stojković Piksi mogla u osminu finala kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije.
  • Lala

    26.06.2024 00:22
    Žal
    Postoji žal za tim što je Jović dao gol Slovencima i produžio nam neutemeljene želje spram prikazane igre,a pogotovo taktike selektora. Vidića za predsednika ,a ovaj savez većinom skloniti
  • Prva Srbija

    25.06.2024 21:59
    Koliko menadžerskih igrača... Ovi prvi put igraju zajedno a najbitnija utakmica...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport