Piksi: Nemam nikakvu klauzulu, nemam čega da se stidim

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi kaže da nema klauzulu u ugovoru koja bi sprečila Fudbalski savez Srbije da mu uruči otkaz.
Piksi: Nemam nikakvu klauzulu, nemam čega da se stidim
Foto: Screenshot (YouTube/Fudbalski savez Srbije)

Sport klub je danas objavio da postoje dva razloga zbog kojih Piksi neće dobiti otkaz nakon neuspešnog nastupa na Evropskom prvenstvu. 

Jedan od razlika je zaštita sa Andrićevog venca, odnosno predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a drugi je navodna klauzula u ugovoru, po kojoj bi FSS morao Piksiju da isplati milion evra u slučaju raskida saradnje.

Stojković demantuje priču o klauzuli, a po svemu sudeći ne razmišlja da napusti kormilo reprezentacije.
 
"Nije pitanje za mene. Nikakvu klauzulu u ugovoru nemam. Nemam čega da se stidim, idem uzdignute glave. A ovo što se nismo kvalifikovali, kakve to veze ima, to je fudbal, to je sport. Borili smo se, trčali, dali sve od sebe. Sa te strane, strahovit napredak u defanzivi ako ste primetili. Svaki dan smo radili da popravimo i uspeli smo u tome. Nema razloga za tragedijom. U sportu neće biti tragedija", rekao je Stojković.
  • Pićuka

    28.06.2024 12:39
    Neka neko objavi taj ugovor, ako i to nije državna tajna. Čemu ovo " Jesi muzičar, nisam. A nisi, ustvari jesam."
  • Bob

    28.06.2024 10:20
    Jare
    Reče da će vratiti pare zato što ga je sramota uspeha.
  • Fotinija

    27.06.2024 14:18
    Ovce
    Beeeeeeeeee!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport