Dušan Tadić: Zaslužio sam bolji tretman, videćemo šta i kako dalje

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić rekao je da je zaslužio bolji tretman i više minuta u igri na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.
Dušan Tadić: Zaslužio sam bolji tretman, videćemo šta i kako dalje
Foto: Screenshot (YouTube/Mozzart TV)
Tadić je nakon utakmice sa Danskom i ispadanja sa Evropskog prvenstva, poručio da je zaslužio bolji tretman na šampionatu.
 
"Zaslužio sam bolji tretman, kao timski igrač. Hoću da pomognem ekipi. Nisam bitan, nego šta značim i donosim na terenu. Odluku moram da poštujem, opet, Modrić je tri godine stariji od mene i svaku utakmicu na terenu. Tu sam da igram koliko treba", naveo je Tadić. 
On je objasnio i situaciju sa utakmice protiv Engleza, kada nije bio u startnoj postavi. Na poluvremenu mu je rečeno da će ući u igrau zajedno sa Ilićem. Kada je počeo da se zagreva, rečeno mu je da odmori, jer će u igru samo Ilić.
 
Na pitanje da li razmišlja o povlačenju iz reprezentacije, Tadić je rekao da "ćemo videti šta i kako, dolazi vreme za analizu".
Tadić smatra da je bolje da ne bude iskren.
 
"Ako kažem iskreno, onda ispada kao da sam ubio čoveka. Najbolje da ne pričam, niko nije razumeo šta sam hteo da kažem. Nije poenta Dušan Tadić, najbitnije je zajedništvo u timu. Ali, kao jedan od lidera želim da preuzmem odgovornost i budem na terenu. Valjda je to normalno, ljudski. Kod nas se neke stvari okrenu, izvrnu! Zato mislim da ne treba biti iskren", poručio je Tadić.
 
Dodao je i da je ponosan na svoje saigrače koji su dali sve od sebe. 
  • Žan Lafit

    27.06.2024 06:34
    ?
    E moj dečko... u zadnje vreme slabo barataš sa bubamarom a toga nisi svestan. Uvek prvo kreni od SEBE. OK?
  • Сеновић

    26.06.2024 21:25
    Није и јасно ко оде на ове утакмице ице и тепрезентације и клубова.
  • C

    26.06.2024 18:23
    C
    Tadiću nemas igru ni snage vise te završi karijeru u Turskoj i lepo izgradi svoje zgrade kod Sajma jer budeš li talasao ovi ima i to da ti uzmu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport