Đoković drugi nosilac na Vimbldonu

Novak Đoković drugi je nosilac na predstojećem Vimbldonu, objavljeno je na zvaničnom profilu turnira na društvenim mrežama.
Đoković drugi nosilac na Vimbldonu
Foto: Beta/AP
Još uvek nije zvanično potvrđeno učešće Novaka Đokovića na Vimbdlonu posle operacije kolena, ali je najtrofejniji teniser svih vremena u Londonu i sprema se za ovaj turnir.
 
Poslednji trening je odradio sa Janikom Sinerom na Centralnom terenu.
U sklopu redovne procedure imenovanja nosilaca pred žreb, Novak je postavljen za drugog nosioca, što odgovara i njegovoj poziciji na ATP listi.
Organizatori su saopštili da je treći nosilac Španac Karlos Alkaraz, koji je prošle godine u finalu Vimbldona pobedio Đokovića 1:6, 7:6 (8:6), 6:1, 3:6, 6:4.
 
Nemac Aleksandar Zverev je postavljen za četvrtog nosioca, Rus Danil Medvedev je peti, a njegov sunarodnik Andrej Rubljov šesti. Poljak Hubert Hurkač je sedmi nosilac, Norvežanin Kasper Rud je osmi, a Australijanac Aleks de Minor deveti. Bugarin Grigor Dimitrov je 10. nosilac. 
 
Vimbldon počinje 1. jula. 
  • Опет

    27.06.2024 19:50
    Опет
    ће се беспотребно обрукати на Вимблдону и ништа нејће урадити у Паризу! Готово је мајсторе!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Vimbldon: Lajović poražen na startu

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u drugo kola Vimbldona, pošto je danas posle tri seta poražen od 10. igrača sveta Bugarina Grigora Dimitrova 3:6, 4:6, 5:7.

Verstapenu pol pozicija u Austriji

Vozač Red Bula Maks Verstapen startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Austrije, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.