Đoković definitivno igra na Vimbldonu, prvi rival Čeh Vit Kopriva

Sedmostruki osvajač Vimbldona je imao odličan žreb jer su u drugom delu kostura uz Alkaraza i Janik Siner i Danil Medvedev, pa ni protiv Italijana ili Rusa ne može da igra pre finala.
Đoković definitivno igra na Vimbldonu, prvi rival Čeh Vit Kopriva
Foto: Pixabay
Rival Srbinu u prvom kolu biće Čeh Kopriva, 111. teniser sa ATP liste.
 
Ukoliko Srbin prođem u drugom kolu bi ga čekao bolji iz duela Džejkoba Firnlija (Velika Britanija) i Alehandra Moro Kanasa (Španija). Tomas Martin Ečeveri iz Argentine je najrealniji potencijalni rival Đokoviću u trećem kolu.
Potencijalni rival Đokoviću u osmini finala je Danac Holger Rune, u četvrtfinalu Hubert Hurkač, a u polufinalu Aleksander Zverev ili Andrej Rubljov.
Branilac pehara Alkaraz će u prvom kolu će igrati protiv Estonca Marka Lajala, dok ga potom u eventualnom drugom kolu čeka bolji iz duela Aleksandar Vukić - Sebastijan Ofner.
 
Italijan Janik Siner, najbolji teniser sveta, igraće u prvoj rundi protiv imenjaka Hanfmana iz Nemačke. Već u drugoj rundi bi Siner mogao da ide na zemljaka Matea Beretinija.
 
Dušan Lajović će u prvoj rundi igrati protiv Bugarina Grigora Dimitrova, a Miomir Kecmanović će u prvom kolu igrati protiv Indijca Sumita Nagala, a ako prođe, najverovatnije će ga čekati duel sa Talonom Griksporom iz Holandije u drugoj rundi. Laslo Đere će u prvom kolu igrati protiv Luke Puja iz Francuske.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Vimbldon: Lajović poražen na startu

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u drugo kola Vimbldona, pošto je danas posle tri seta poražen od 10. igrača sveta Bugarina Grigora Dimitrova 3:6, 4:6, 5:7.

Verstapenu pol pozicija u Austriji

Vozač Red Bula Maks Verstapen startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Austrije, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.