Sport klub: Nemanja Vidić napušta Skupštinu FSS

Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Vidić napušta Skupštinu Fudbalskog saveza Srbije (FSS).
Sport klub: Nemanja Vidić napušta Skupštinu FSS
Foto: Screenshot (Sky sports retro)

On će narednih dana izneti stav o svom članstvu u najvišem telu domaćeg fudbala, prenosi Sport klub.

Nezvanično, Vidić je razočaran celokupnom slikom srpskog fudbala, poslednjim porukama posle neuspeha na Prvenstvu Evrope i ne želi ni na jedan način da učestvuje, niti bude deo ružnih priča, iako kao delegat praktično nema uticaj, navodi Sport klub.

Kao delegat Jedinstva sa Uba, Vidić je postao član Skupštine FSS pre 20 meseci.

  • Dragan L

    01.07.2024 09:15
    Ko je taj Vidić
    Ko je taj Vidić. Bivši fudbaler koji je dobro igrao za klubove a loše za reprezentaciju. Da bi posle i sam odbio da igra za reprezentaciju. Neki fudbalski Jokić. Da bi sada našao smelosti da nekome drži pridike. Za razliku od njega Jokić bar ne drži pridike
  • Sofija

    01.07.2024 07:18
    Postoje casni ljudi.I nije istina da "svi" rade "sve".Covek nema potrebe da sedi tamo,da uzima platu,da pljuje i blati ,da trazi izgovor zasto "mora" tamo da bude...Zahvali se i ode.Bira svoj put.Uprkos tome sto je on najvise fudbal za razliku od njih.
    Lepo je imati takve ljude:)))
  • G

    01.07.2024 07:01
    G
    FSS je leglo mafije! Bravo Vidicu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Vimbldon: Lajović poražen na startu

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u drugo kola Vimbldona, pošto je danas posle tri seta poražen od 10. igrača sveta Bugarina Grigora Dimitrova 3:6, 4:6, 5:7.

Verstapenu pol pozicija u Austriji

Vozač Red Bula Maks Verstapen startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Austrije, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.