Đoković nakon pobede: Zadovoljan sam igrom i kako sam se osećao na terenu

Novak Đoković izjavio je danas posle plasmana u drugo kolo Vimbldona da je zadovoljan svojom igrom i kako se osećao na terenu.
Đoković nakon pobede: Zadovoljan sam igrom i kako sam se osećao na terenu
Foto: Beta/AP (Kirsty Wigglesworth)
"Veoma sam zadovoljan načinom na koji sam igrao i kako sam se osećao na terenu. Nisam znao šta da očekujem, tako da sam zaista srećan", izjavio je drugi teniser sveta.
 
Đoković je danas u prvom kolu Vimbldona pobedio Čeha Vita Koprivu sa 3:0 (6:1, 6:2, 6:2).
Pre mesec dana, Đoković se zbog povrede povukao sa Rolan Garosa, a pre tri nedelje je morao da se podvrgne operaciji kolena.
"Pokušao sam da se fokusiram na igru i da ne razmišljam o kolenu. Sve što sam mogao da uradim da budem ovde, uradio sam u poslednje tri nedelje sa svojim timom. Da nije u pitanju Vimbldon ne bih rizikovao sa ranim povratkom", dodao je Đoković.
 
U drugom kolu Đoković će igrati protiv boljeg iz duela Fernli-Moro Kanjas.
  • riki

    02.07.2024 20:33
    huuhu
    Hleba i igara, a bome i pomalo parizera....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Vimbldon: Lajović poražen na startu

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u drugo kola Vimbldona, pošto je danas posle tri seta poražen od 10. igrača sveta Bugarina Grigora Dimitrova 3:6, 4:6, 5:7.