Košarkaši Novog Zelanda pobedili Hrvatsku u kvalifikacijama za Olimpijske igre

Košarkaši Novog Zelanda priredili su danas iznenađenje pobedivši u drugom kolu kvalifikcionog turnira za Olimpijske igre u Parizu selekciju Hrvatske sa 90:86 (28:29, 27:31, 19:19, 16:7).
Košarkaši Novog Zelanda pobedili Hrvatsku u kvalifikacijama za Olimpijske igre
Foto: Pixabay
Uprkos neočekivanom porazu, Hrvatska će proći u polufinale turnira koji se igra u Atini, jer je juče u prvom kolu savladala Sloveniju sa 18 poena razlike.
U drugoj grupi su selekcije Grčke, Dominikanske Republike i Egipta. Dominikanska Republika je pobedom protiv Egipta praktično obezbedila polufinale, gde će, gotovo sigurno, proći i Grčka.
Posle izvanredne igre protiv Slovenije, Hrvati su danas bili dosta slabiji, a u završnici im je nedostajalo energije da zabeleže drugu pobedu.
 
Tri minuta pre kraja Hrvatska je vodila 86:79, da bi onda stala i dozvolila protivniku da utakmicu završi serijom od 11:0. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Uefa suspendovala turskog fudbalera

Turski ministar sporta Osman Askin Bak ocenio je kao "nepravednu" odluku Evropske fudbalske unije (Uefa) da suspenduje turskog fudbalera Meriha Demirala.