Kecmanović posle maratona protiv Grikspora u drugom kolu Vimbldona

Miomir Kecmanović plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Engleske u Vimbldonu, pošto je u drugom kolu, posle maratona u pet setova, pobedio Holanđanina Talona Grikspora.
Kecmanović posle maratona protiv Grikspora u drugom kolu Vimbldona
Foto: Beta/AP (Kirsty Wigglesworth)
Rezultat je bio 4:6, 7:6 (9:7), 1:6, 6:2, 6:3.
 
Grikspor je dva puta vodio, a kada je treći set dobio sa 6:1 izgledalo je da će, kao 27. nosilac, opravdati status favorita, ali je tada Kecmanović zaigrao izvanredno i ubedljivo je dobio naredna dva seta.
Iako je holandskom teniseru servis moćno oružje, Kecmanović je imao pet brejk šansi više. Obojica su iskoristili po četiri, ali je srpski teniser to uradio tri put u poslednja dva seta.
Kecmanović je imao bolji odnos vinera i neiznuđenih grešaka od Grikspora, a bio je uspešniji i na mreži, pa je zasluženo slavio.
 
U trećem kolu najverovatnije će imati mnogo teži zadatak, jer će mu gotovo sigurno protivnik biti prvi igrač sveta Janik Siner, koji večeras igra protiv Matea Beretinija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Uefa suspendovala turskog fudbalera

Turski ministar sporta Osman Askin Bak ocenio je kao "nepravednu" odluku Evropske fudbalske unije (Uefa) da suspenduje turskog fudbalera Meriha Demirala.