Košarkaši Crne Gore bez polufinala kvalifikacionog turnira za OI

Košarkaši Crne Gore nisu uspeli da se plasiraju u polufinale kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, koji se održava u Rigi, pošto su zauzeli treće mesto u svojoj grupi.
Košarkaši Crne Gore bez polufinala kvalifikacionog turnira za OI
Foto: Pixabay
O redosledu je odlučivala današnja utakmica u kojoj je Kamerun savladao Brazil sa 77:74, što je odgovaralo obema ekipama.
Crna Gora, Brazil i Kamerun imali su po jednu pobedu i poraz, a crnogorska selekcija je imala najlošiuju koš razliku u međusobnim duelima.
Prvo mesto osvojio je Brazil, koji će u polufinalu igrati protiv Filipina, dok će se Kamerun sastati sa Letonijom.
 
Olimpijsku vizu izboriće samo jedna reprezentacija sa ovog turnira.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

EURO 2024: Holandija u polufinalu

Fudbalska reprezentacija Holandije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u Berlinu pobedila Tursku sa 2:1.

Đoković u osmini finala Vimbldona

Novak Đoković plasirao se u osminu finala Vimbldona, pošto je večeras, posle četiri seta, pobedio Australijanca Alekseja Popirina 4:6, 6:3, 6:4, 7:6.

Raselu pol pozicija u Silverstonu

Vozač Mercedesa Džordž Rasel startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Velike Britanije, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

Uefa suspendovala turskog fudbalera

Turski ministar sporta Osman Askin Bak ocenio je kao "nepravednu" odluku Evropske fudbalske unije (Uefa) da suspenduje turskog fudbalera Meriha Demirala.