Piksi ipak ostaje selektor fudbalske reprezentacije Srbije, imaće nešto manju platu

Dragan Stojković Piksi ostaće selektor fudbalske reprezentacije Srbije, uprkos neuspehu na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.
Piksi ipak ostaje selektor fudbalske reprezentacije Srbije, imaće nešto manju platu
Foto: Beta/AP
To je epilog razgovora prethodnih dana i odluku će potvrditi Izvršni odbor FSS na današnjoj sednici.
 
Sednica je zakazana za 11 sati, ali biće zatvorena za javnost. Odluku o nastavku saradnje sa Piksijem FSS će ozvaničiti putem saopštenja. Stojković ima ugovor do 2026. godine, a nezvanično mogao bi u naredne dve godine da ima nešto manju platu.
Izvršni odbor trebalo bi da usvoji ostavke dosadašnjeg potpredsednika Branislava Nedimovića, kao i generalnog sekretara Jovana Šurbatovića.
 
Dragan Džajić ostaje predsednik FSS, a mesto će sačuvati i direktor A tima Stevan Stojanović.
Srbija ove jeseni igra prvi put u A ligi nacija, već 5. septembra u Beograd dolazi Španija, tri dana kasnije sledi gostovanje Danskoj, a u grupi je i Švajcarska.
 
Izvesno, Piksi će navodno napraviti "rezove" u ekipi sa glavnim ciljem, da što spremnije dočeka početak kvalifikacija za Mundijal 2026. godine.
  • MikiLiman4

    12.07.2024 13:25
    Nikad vise
    To je uredu. Ja sam doneo odluku! Prestao sam da pratim domaci fudbal i fudbalsku reprezentaciju!!!! Hvala FSS, Piksiju i manekenima sto su mi otvorili oci posle toliko godina !
  • Teča iz Kanade

    12.07.2024 12:55
    Imaće nešto manju platu za koju niko ne zna kolika je i kolika će biti! Bez bombardovanja nema nikakvih promena u Srbiji! Hvala poreskim obveznicima što ih ne zanima koliko plaćaju Pikseta.
  • Miki

    12.07.2024 12:23
    Raspali savez
    TUGA !!! Raspali savez sa nesposobnim ljudima koji ga vode

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Đoković: Planiram da igram i sledeće sezone

Novak Đoković je rekao da planira da se takmiči i igra i sledeće sezone i dodao da je zadovoljan godinom iako nije osvojio nijedan grend slem pehar, ali jeste zlato na Olimpijskim igrama u Parizu.