I zvanično: Piksi ostaje selektor Srbije, FSS mu pružio maksimalnu podršku

Fudbalski savez Srbije (FSS) potvrdio je danas poverenje i pružio maksimalnu podršku selektoru reprezentacije Draganu Stojkoviću u ispunjavanju narednih ciljeva, među kojima je plasman na SP 2026.
I zvanično: Piksi ostaje selektor Srbije, FSS mu pružio maksimalnu podršku
Foto: Beta/AP
Kako je saopštio FSS, danas je putem video konferencijske veze održana sednica Izvršnog odbora, na kojoj je doneto nekoliko važnih odluka, među kojima i ta da Stojković ostane selektor, posle eliminacije u grupnoj fazi Evropskog prvenstva u Nemačkoj.
"Posle detaljnog izveštaja selektora A reprezentacije Srbije o učešću na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj, potvrđeno je poverenje i data maksimalna podrška Draganu Stojkoviću u ispunjavanju narednih ciljeva koji se nalaze pred najboljim nacionalnim timom. To je predstojeći ciklus utakmica u Ligi nacija gde će akcenat biti na uigravanju i pripremi tima za kvalifikacije koje donose plasman na Prvenstvo sveta u SAD, Meksiku i Kanadi 2026. godine", navodi se u saopštenju.hagenu.
Izvršni odbor je jednoglasno usvojio izveštaj selektora Stojkovića koji je predsednika Dragana Džajića i članove fudbalske organizacije upoznao sa planovima u narednom periodu i činjenicom da će već u septembarskom terminu doći do značajnih promena u igračkom kadru reprezentacije.
 
Kako je saopšteno, Stojković će sredinom avgusta biti na raspolaganju predstavnicima medija za odgovore na sva pitanja.
 
Prve obaveze u novom ciklusu Lige nacija selekciju Srbije očekuju u septembru protiv Španije u Beogradu i Danske u Kopenhagenu.
  • Zdenko

    14.07.2024 14:08
    Pikseto
    Molim vas ne kritikujte "državni projekat"! Treba mu pružiti maksimalnu podršku domprvog sledećeg meča -razočatenja.
  • Veterinar

    14.07.2024 08:35
    Piksu treba pojačati platu kao stimulaciju da bolje radi a šutačima lopte pojačati tetovaže da budu još šareniji i lepši
  • Iggyspeed

    13.07.2024 20:23
    Svejedno je.....
    To ko je selektor nema veze. Rezultat će biti isti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport