Engleska protiv Španije večeras za titulu evropskog prvaka

Fudbalska reprezentacija Engleske večeras od 21 čas igra finale Evropskog prvenstva protiv Španije u Berlinu.
Engleska protiv Španije večeras za titulu evropskog prvaka
Foto: Beta/AP
Selektor reprezentacije Engleske Geret Sautgejt izjavio je sinoć da nema nikakav strah pred finale i da očekuje najbolju igru svoje ekipe.
 
"Ne verujem u bajke, ali verujem u snove. Imali smo velike snove i osetili važnost toga, ali morate da ostvarite te stvari. Bila bi to lepa priča i u našim je rukama, ali nastup je najvažnija stvar", izjavio je Sautgejt na konferenciji za medije.
Sautgejt očekuje da njegova ekipa bude neustrašiva i da pruži najbolju verziju.
 
"Pratio sam mnoga prvenstva kao običan gledalac i na njima gledao prikaze najvažnijih momenata i golova i shvatio da Engleske nema nigde na njima. Želim da igrači osete tu neustrašivost. Želim da budu u stanju da budu najbolja verzija sebe jer, šta god da se desi, mi smo tako jaki kao grupa", rekao je Sautgejt.
On je poručio da želi da igrači igraju bez straha jer će tako imati mnogo veće šanse da pobede.
 
"U finalu, nemam nikakav strah od bilo čega što bi moglo da se dogodi, jer sam do sada već prošao kroz sve. Želim da i igrači osete taj manjak straha. Jer, ako nemamo strah od poraza, mnogo su nam veće šanse da ćemo pobediti", zaključio je Sautgejt.
 
Selektor reprezentacije Španije Luis de la Fuente izjavio je sinoć da njegova ekipa mora da bude na nivou na kojem je do sad bila.
 
"Mnogo smo radili da budemo bolji. Pokušaćemo da se nametnemo tako što ćemo igrati naš stil. Imaćemo dobrog protivnika ispred sebe, ali naša tendencija je očigledna. Pokušaćemo da igramo u skladu sa našim mogućnostima", izjavio je De la Fuente na konferenciji za medije.
 
De la Fuente smatra da nema favorita i da će utakmica biti vrlo izjednačena.
 
"Smireni smo, znamo da nema favorita, vrlo je izjednačeno. Nećemo imati šansu za pobedu, ako ne budemo na nivou koji smo do sad pokazali. Ponosan sam što vidim proces koji smo sledili da bismo došli ovde. Niko ovim igračima nije dao ništa besplatno i imamo pravo da budemo vrlo ponosni", zaključio je De la Fuente.
  • 1

    14.07.2024 12:23
    Piksi - ostavka
  • riki

    14.07.2024 09:28
    bljakk
    Hleba i igara, i malo piva i fudbalske lopte....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport