Piksi se zahvalio Tadiću: Insistiraću na oproštajnoj utakmici

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi zahvalio se danas dosadašnjem kapitenu Dušanu Tadiću na svemu što je pružio u dresu reprezentacije.
Piksi se zahvalio Tadiću: Insistiraću na oproštajnoj utakmici
Foto: Beta/AP
Tadić se danas oprostio od reprezentacije Srbije, poslednju utakmicu odigrao je na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj protiv Danske.
 
"Dušan Tadić je veliko ime srpskog fudbala i momak koji je ostavio dubok trag u dresu našeg državnog tima. Pratio sam njegovu karijeru od momenta kada je u Vojvodini najavio ogromne domete i kasnije kada je u Holandiji, Engleskoj i Turskoj pokazao da je izrastao u jednog od najboljih veznih igrača u Evropi", rekao je Stojković, prenosi sajt FSS.
Stojković je naglasio da poštuje Tadićevu odluku, kao i da mu želi mnogo sreće u nastavku karijere.
 
"Od trenutka kada sam stupio na dužnost selektora reprezentacije, video sam u njemu lidera i bilo mi je mnogo drago što baš Tadić nosi kapitensku traku i broj 10 na leđima. Poštujem njegovu odluku i želim mu mnogo sreće u nastavku karijere, kako one igračke, tako i i one kojoj se bude posvetio nakon aktivnog igranja", dodao je Stojković.
Selektor Srbije je poručio da će predsedniku FSS Draganu Džajiću predložiti da Tadić odigra oproštajnu utakmicu.
 
"Moja je velika želja da mu se organizuje oproštajna utakmica i predložiću predsedniku Džajiću i ljudima iz FSS da se u prvom slobodnom terminu iskoristi prilika i da se na jedan dostojan način oprostimo od bivšeg kapitena. Tadić je to apsolutno zaslužio", zaključio je Stojković.
 
Tadić je sa 111 utakmica rekorder po broju nastupa u dresu reprezentacije Srbije, postigao je 23 gola i zabeležio 40 asistencija.
  • Andrija Šrek

    20.07.2024 13:30
    !!!
    Ček' prvo da odigra još koju sezonu u Turskoj, pa da se vrati i odigra poslednju sezonu u Voši, koja će mu organizovati oproštajnu utakmicu.
    A od reprezentacije će se oprostiti čim ti više ne budeš selektor, naravno.
  • Dragan

    19.07.2024 12:16
    Veća je čast ako ne odigra oproštajnu utakmicu.
    Biće u grupi igrača koji nešto znače, kao što su Bane Ivanović, Sale Kolarov, Nemanja Vidić.
  • Sale iz NS-a

    19.07.2024 03:13
    Baš me interesuje...
    ...u kom minutu bi ga uveo na teren?
    Da mu se oduži...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport