Reper Snup Dog jedan od nosilaca olimpijske baklje

Američki reper Snup Dog proglašen je za jednog od poslednjih nosilaca olimpijskog plamena pre ceremonije otvaranja u Olimpijskih igara u Parizu.
Poznati američki reper nosiće baklju ulicama Sen Denija na severu Pariza, gde se nalazi Olimpijski stadion "Stad de Frans".
 
Deo Sen Deni je pretposlednji deo puta plamena pre nego što štafeta završi na Ajfelovom tornju.
Olimpijska baklja je prešla teriorijom Francuske, a od početka svog putovanja u maju nosile su je mnoge poznate ličnosti, uključujući bivšeg menadžera Arsenala Arsena Vengera, vozača Formule 1 Šarla Leklera i glumicu Hali Beri.
Snup Dog, čije je puno ime Kalvin Kordozar Brodus mlađi, rođen je u Los Anđelesu, gradu domaćinu Igara 2028. godine.
 
Američkom reperu će se u Sen Deniju pridružiti i kolege, među kojima su francuska glumica Leticija Kasta i francuski reper Em Si Solar.
  • Doe

    24.07.2024 16:42
    Samo da umesto baklje ne zapali vutru
  • Veselo

    23.07.2024 20:58
    Je l ta baklja od vutre, kad je vec on nosi?
  • Joca

    23.07.2024 20:04
    Svaka čast. Jedna lepa vest.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport