OI: VAR posle dva sata poništio gol Argentine, pa izgubili od Maroka, meč bio prekinut sat vremena

Fudbaleri Maroka pobedili su danas u Sent Etjenu Argentinu sa 2:1, u meču prvog kola Grupe B na Olimpijskim igrama.
OI: VAR posle dva sata poništio gol Argentine, pa izgubili od Maroka, meč bio prekinut sat vremena
Foto: Beta/AP (Silvia Izquierdo)
Vodio je Maroko sa 2:0 golovima Sufiane Rahimija, da bi Argentina smanjila prednost pogotkom Đulijana Simeonea.
U samoj završnici meča, Argentina je postigla izjednačujući pogodak, nakon kog su navijači Maroka izazvali nerede i meč je prekinut.
Sat vremena nakon incidenta meč je nastavljen, a nakon konsultacije VAR-a sudija je pokazao da se drugi gol Argentine poništava zbog ofsajda i Maroko je na kraju zabeležio pobedu.
 
Dva sata je rezultat ove utakmice glasio 2:2, a onda je sudija je ustanovio da je gol Kristijana Medine postignut iz ofsajda.
 
Igrači su zbog toga bili primorani da se vrate na teren, 20 minuta se zagrevaju i odigraju još tri minuta utakmice, posle kojih još nije bilo promene rezultata.
 
Strelac za Argentinu bio je Đulijano Simeone u 68. minutu, dok je golove za Maroko postigao Sofijan Rahimi u 45+2. i 51. minutu.
 
U ostalim mečevima, Španija je pobedila Uzbekistan sa 2:1, Egipat i Dominikanska Republika su odigrali nerešeno 0:0, a Novi Zeland je savladao Gvineju sa 2:1.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport