Đoković pred OI: Mnogo puta su me otpisivali, ali sam se vraćao

Novak Đoković, prvi nosilac teniskog turnira na Olimpijskim igrama, istakao je koliko mu znači što predstavlja Srbiju na ovom takmičenju, ali je i jasno poručio planeti da njegovo vreme nije prošlo.
Đoković pred OI: Mnogo puta su me otpisivali, ali sam se vraćao
Foto: Beta/AP (Thibault Camus)
Nekoliko puta do sada je Đokoviću postavljano pitanje o penzionisanju Endija Marija, sa jedne strane to ne čudi jer se poznaju još od juniorskih dana, a sa druge se činilo da su pokušavali da iz njega isprovociraju da progovori o sopstvenoj penziji, prenosi Nova.
Desilo se upravo suprotno.
 
"Čuo sam za Endija i nadam se da će imati najbolji oproštaj ovde. Važan je teniser u svetu, Nadal i više. Svi njegovi uspesi, naročito ovde na RG. Nadal i dalje nije rekao kada će igrati poslednji turnir i zbog sporta nadam se da neće biti skoro. Ja ne razmišljam o penzionisanju, mada bi mnogi voleli da se povučem. Ta naša era će nastaviti da traje koliko god i jedan od nas nastavi da se takmiči. Dolaze i mlađi, oni će biti nosioci sporta u budućnosti. Ja sam video nekoliko smena generacija i mislim da je sjajno što i ja i Nadal i Vavrinka i neki veterani i dalje igramo", rekao je Đoković.
Iskoristio je priliku i da najavi povratak na najveće visine.
 
Svestan je da je retko kada u karijeri bio u ovakvoj situaciji, ali će lošu sezonu lako pretvoriti u odličnu osvajanjem zlata u Parizu.
 
"Uvek će ljudi da pričaju o tome ko je favorit, nisam osvojio ništa do avgusta i to daje povod ljudima da me otpisuju. To može da mi služi kao podstrek, jer su me dosta puta otpisivali, a ja sam se vraćao", poručio je Đoković svima koji sumnjaju u njega.
  • Niki

    26.07.2024 14:09
    Ne brinite
    Tudju brigu,stojte mirno na sam pomen legende
  • Srećko

    25.07.2024 21:45
    Najjača priča mi je "da sam na tvom mestu".
  • Singrrr

    25.07.2024 21:31
    Dosta je bilo
    ...prijatelju... Ako si se vracao, ne značí dá ces se vratiti i sutra, recimo iz mrtvih... Jer to je nemoguce. Užívaj u penziji i brij se redovno da izgledas prístojno, jer godine ti ne idú u prílog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport