Slovenci ubedljivi protiv Srbije, odbojkaši poslednju priliku imaju u subotu protiv Kanade

Muška seniorska reprezentacija Srbije nije uspela da ostvari pobedu u drugoj utakmici na Olimpijskim igrama 2024. u Parizu.

Bolja od Srbije je danas  u dvorani "Južni Pariz 1" u 2. kolu A grupe bila Slovenija sa 3:0, po setovima 25:21, 25:19 i 25:19.

Činilo se nakon odlične utakmice i minimalnog poraza od olimpijskog šampiona Francuske, da će seniori Srbije biti u stanju da danas pomrse račune Sloveniji. Ipak, to nije bio slučaj, pošto su Slovenci odigrali jednu od najboljih utakmica u poslednjem periodu i uspeli su da ostvare mkasimalnu pobedu.

"U sva tri seta Srbija je bila konkurentna do sredine istih, kada je Slovenija uspevala da napravi razliku i kasnije ih lako privede u svoju korist. Pokušavao je Kolaković izmenama da razmrda ekipu, ali leka za odličnu igru Slovenije danas prosto nije bilo", navodi se na sajtu Odbojkaškog saveza Srbije.
 
Srbija će u poslednjem, 3. kolu, igrati protiv Kanade u subotu, 3. avgusta od 21.00 čas.
  • NSadjanin

    31.07.2024 15:59
    koliko para toliko muzike
    A sta je tu cudno? Koliko se ulaze u ove sportove dobro je da uopste neko i igra a kamoli da smo dosli na olimpijadu…
    sve je uruseno, korupcija i lopovluk… a sa tim mozemo biti najbolji samo na nasim tv ekranima. kad se ode u svet onda stize prava slika!
  • 1:0

    30.07.2024 23:05
    Ne mogu da verujem kako smo loše odigrali.
    Sa minimumom izmena.
    Bez žara.
  • Imre

    30.07.2024 22:24
    Zasto vas cude porazi na OI?To je samo slika drzave u kojoj zivimo, drzava poraza.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Zvezda izgubila od Benfike u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras na domaćem terenu u Beogradu od Benfike 1:2, u utakmici prvog kola Lige šampiona, koja se od ove sezone igra u novom formatu.

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.