Basketaši Srbije ubedljivo savladali SAD, naredni protivnik Kina

Basketaši Srbije pobedili su večeras u basketu 3x3 u Parizu selekciju SAD sa 22:14, u prvom kolu grupne faze olimpijskih igara.
Basketaši Srbije ubedljivo savladali SAD, naredni protivnik Kina
Foto: 021.rs

Najefikasniji kod Srbije bio je Marko Branković sa osam poena, Strahinja Stojačić je postigao sedam, Mihailo Vasić četiri, a Dejan Majstorović tri poena.

Kod SAD bolji od ostalih bio je Karem Medoks sa šest poena.
 
Ekipe su bile izjednačene u prvom delu meča, a posle prvih pet minuta igre Amerikanci su imali poen prednosti (9:10). Srbija je u tom trenutku serijom 4:0 povela sa plus tri (13:10).
Srbija je nastavila sa boljom igrom i povela sa 18:12, a Amerikanci su odgovorili dvojkom Medoksa i smanjili na 14:18. Majtorović je odgovorio dvojkom u narednom napadu i Srbija je stigla na poen do pobede, a tačku na meč stavio je Stojačić dvojkom 22:14.
 
U narednom kolu, Srbija će igrati protiv Kine.
  • Lily

    31.07.2024 08:06
    Bravoo
    Svaka čast momci, deklasirali ste ih
  • Agamemnon

    31.07.2024 06:39
    Auh
    Kakvo razbijanje , bravo momci ponosni na VAS ! Izveštaj na portalu kao da igrali sa Singapurom a ne sa favoritima uz nas najvećim !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Zvezda izgubila od Benfike u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras na domaćem terenu u Beogradu od Benfike 1:2, u utakmici prvog kola Lige šampiona, koja se od ove sezone igra u novom formatu.

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.