Srpski bokser bez četvrtfinala na Olimpijskim igrama

Reprezentativac Srbije u boksu Vahid Abasov nije večeras uspeo da se plasira u četvrtfinale u kategoriji do 71 kilograma na Olimpijskim igrama u Parizu.
On je izgubio na poene od Britanca Luisa Ričardsona.
Odlukom sudija Abasov je izgubio 2:3.
Ranije danas u četvrtfinalu je izgubila i srpska reprezentativka Natalija Šadrina od Kineskinje Jang Venlu u kategoriji do 60 kilograma.
 
Olimpijski komitet Srbije uložio je žalbu, pošto smatra da su sudije oštetile Šadrinu i zatražio je istragu kako bi se zaštitio integritet takmičenja.
  • Deja

    01.08.2024 09:48
    Deja
    Gde sve odlaze nase pare koje nam AV otima…strasno i tragicno!!!
  • Ajde

    31.07.2024 22:04
    Tuga, ovi Rusi ovde došli da pobegnu od rata i šljokaju...Olimpijada a on taktizira, skakuće, izbegava borbu, nišani ga kao da je najbolji kubanac naspram njega,a ne prosečni englez...posle kuknjava i žalopojke...
  • Дд

    31.07.2024 21:57
    Дд
    Овде ништа није спорно и победа Енглеза је чиста. Све је добро почело али како је меч одмицао Абазов је добијао више чистих удараца у главу што је и пресудило губитком меча.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.