Topić posle prolaska u finale: Pokušaću da se pojavim, znam da imam to u nogama i u glavi

Srpska atletičarka Angelina Topić je posle plasmana u finale Olimpijskih igara bila vidno potresena povredom zgloba, objasnivši da njeno dalje učešće zavisi od doktorskih prognoza.
Topić posle prolaska u finale: Pokušaću da se pojavim, znam da imam to u nogama i u glavi
Foto: Beta/AP
Debitantkinja na Olimpijskim igrama doživela je bolnu povredu zgloba prilikom zagrevanja, što joj je znantno otežalo borbu za plasman u finale.
 
"Dok sam se zagrevala, nezgodno sam stala na sunđer i čula sam da je nešto puklo. Prvo ništa nisam osetila, ali pri hodanju ka tribinama sam videla da ne mogu da hodam uopšte. Išli smo kod doktora za zavoj, uzela sam dva brufena. Prvih 15 minuta nisam mogla da stanem na nogu", rekla je Topić za RTS suzdržavajući suze.
Preskočila je visinu od 192 centimetra, ali je stala na 195 centimetara, što je ispod kvalifikacione norme.
 
"Meni je 1,92 delovalo kao dva metra. Nisam osećala kao da je nešto što mogu da preskočim sa lakoćom. Ubeđivala sam da nije ništa, ali izgleda da nije tako. Preskočila sam 192 u trećem pokušaju, ali za 195 nisam bila sigurna. Nije bilo moguće danas. Zavisila sam od drugih, upala sam kao sedma, ne znam kako", dodala je Topić.
Njeno učešće u finalu zavisi od odluke doktora.
 
"Ovo mi se nikad nije desilo. U užasnim sam bolovima. Pokušaću da se pojavim, znam da sam spremna da imam to u nogama i u glavi. Probaću, da vidimo šta je", zaključila je Topićeva.
 
Finale je u nedelju 4. avgusta od 19.55 časova.
  • Joca

    02.08.2024 13:52
    Imam to u nogama i glavi. :'D

    Sportista treba da juri loptu (ovde skače) i ćuti. Tako je najbolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Zvezda izgubila od Benfike u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras na domaćem terenu u Beogradu od Benfike 1:2, u utakmici prvog kola Lige šampiona, koja se od ove sezone igra u novom formatu.

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.