Srpski odbojkaši bez šanse za četvrfinale Olimpijskih igara

Pobedom odbojkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država nad selekcijom Japana sasvim je izvesno da srpska reprezentacije neće proći u četvrtfinale Olimpijskih igara.
SAD su pobedile Japan rezultatom 3:1, po setovima 25:16, 25:18, 18:25, 25:19, u meču trećeg kola grupe C na OI u Parizu.
 
Najefikasniji u reprezentaciji SAD bio je Metju Anderson sa 16 poena. U selekciji Japana istakao se Judži Nišida sa 18 poena.
Reprezentacija SAD je završila na prvom mestu u grupi A sa osam bodova. Japan je na trećem mestu sa četiri, uz set razliku 6:7.
 
Ranije istog dana, reprezentacija Brazila je završila kao treća u grupi B sa četiri boda uz set količnik 6:6.
Tako su odbojkaši Srbije završili učešće na Olimpijskim igrama, pošto posle dva kola u grupi C imaju jedan bod uz set razliku 2:6.
 
Oni nemaju više teoretske šanse da se nađu među dve najbolje trećeplasirane ekipe.
 
Meč trećeg kola između Srbije i Kanade odigraće se danas, 3. avgusta, od 21 čas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Zvezda izgubila od Benfike u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras na domaćem terenu u Beogradu od Benfike 1:2, u utakmici prvog kola Lige šampiona, koja se od ove sezone igra u novom formatu.

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.