Srpski džudisti bez polufinala na OI: U repesažu za bronzu

Reprezentacija Srbije u džudou nije uspela da se plasira u polufinale u mešovitoj konkurenciji na Olimpijskim igrama u Parizu.
Srpski džudisti su izgubili od Japana 1:4 i boriće se u repesažu za bronzanu medalju.
 
U prvoj borbi u kategoriji do 73 kilograma Strahinja Bunčić izgubio je iponom od Hifumija Abea, a zatim je Marica Perišić iponom izgubila od Saki Nizoe u kategoriji do 70 kilograma.
U kategoriji do 90 kilograma Nemanja Majdov izgubio je od Takanorija Nagasea zlatnim bodom, posle treće šido kazne za srpskog džudistu u produžetku.
 
Poen za Srbiju osvojila je Milica Žabić pobedom protiv Rike Takajame iponom u kategoriji preko 70 kilograma.
Pobedu Japanu doneo je Aron Volf, koji je iponom bio bolji od Aleksandra Kukolja u kategoriji preko 90 kilograma.
 
Srpsku reprezentaciju očekuje borba u repesažu i u slučaju pobede izboriće duel za bronzu.
  • Goran

    03.08.2024 12:47
    Goran
    Pobacali ih ko vrecice! Ogroman novac smo dali za ovaj sport i na kraju nista! Sve cestitke Hrvatskoj i Kosovu na osvojenim medaljama u Dzudou!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.