Srpski džudisti završili takmičenje na OI: Ostali bez borbe za bronzu

Džudisti Srbije izgubili su u repesažu od Brazila 1:4 i neće se boriti za bronzanu medalju u mešovitoj konkurenciji na Olimpijskim igrama u Parizu.
U prvoj borbi Marica Perišić izgubila je iponom od Ketlin Kvadros u kategoriji do 70 kilograma, dok je Nemanja Majdov u kategoriji do 90 kilograma izgubio od Rafaela Maseda zlatnim bodom u produžetku, posle treće šido kazne za srpskog borca.
Poen Srbiji donela je Milica Žabić koja je već na početku borbe iponom pobedila Beatris Souzu u kategoriji preko 70 kilograma, a zatim je Aleksandar Kukolj posle tri šido kazne u produžetku izgubio od Rafaela Silve u kategoriji preko 90 kilograma.
Pobedu Brazilu od 4:1 donela je Rafaela Silva, koja je iponom pobedila Milicu Nikolić u kategoriji do 57 kilograma.
 
Srpski tim je posle tog poraza završio takmičenje na Igrama, a Brazil će se boriti za bronzanu medalju.
 
Srpski džudisti su ranije danas u prvom kolu pobedili Holandiju 4:2, a u četvrtfinalu su izgubili od Japana 1:4.
  • nesreca

    03.08.2024 15:11
    Majdov da se ugleda na Milicu Zabic
  • Carlier

    03.08.2024 14:26
    Angelina se povredila, basketasi, odbojkasi, dzudisti...
    Vucic je maler
  • Dragan

    03.08.2024 13:52
    E zato nam tako ide
    Jer se svi u sve razumeju. I svi su sad pametni a nemaju dva vezanja pojasa u zivotu. Uvek moze bolja ali i ovi rezultati su veoma dobri pogotovo me raduje sto ponovo rade ekipno. Sve cestitke ekipi a posebno Marici i Milici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.