Deseti dan nastupa srpskih olimpijaca: Vaterpolisti sa Mađarima, počinju borbe rvača

Desetog dana Olimpijskih igara u Parizu vaterpolisti Srbije grupnu fazu zatvaraju duelom sa Mađarima, a počinju i borbe rvača.
Deseti dan nastupa srpskih olimpijaca: Vaterpolisti sa Mađarima, počinju borbe rvača
Foto: 021.rs
Na Olimpijskim igrama u Parizu nastupa 113 sportista iz Srbije.
Ovo su njihovi nastupi danas, 5. avgusta:
12.00 - Mađarska - Srbija (vaterpolo, muškarci)
15.00 - Georgi Tibilov (rvanje, grčko-rimski 60 kg, osmina finala)
 
Do sada su najviše medalja osvojile SAD,  ukupno 71, od kojih 19 zlatnih, 26 srebrnih i 26 bronzanih. Sledi Kina sa 45 medalja, od kojih 19 zlatnih, 15 srebrnih i 11 bronzanih. Na trećem mestu je domaćin Francuska sa 12 zlatnih, 14 srebrnih i 18 bronzanih medalja. Srbija je trenutno 21. sa dve zlatne medalje koje su osvojili Novak Đoković i duo Damir Mikec i Zorana Arunović.
  • Fujoslav

    05.08.2024 11:59
    Ovi uvozni serbski olimpijci koji nemaju pojma gde je Šumadija a gde Mačva, a ni mi ko su bre ovi??!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.