Uprkos tome što je takmičarka završila u bolnici: Mešovita štafeta triatlona ipak danas u Seni

Organizacioni komitet Olimpijskih igara u Parizu i Svetski triatlon saopštili su da će se štafeta mešovitog takmičenja održati u ponedeljak u Seni.
Uprkos tome što je takmičarka završila u bolnici: Mešovita štafeta triatlona ipak danas u Seni
Foto: Beta/AP
To je saopšteno uprkos dva otkazana treninga i saopštenja da se triatlonka Belgije razbolela posle takmičenja u Seni u triatlonu u sredu.
 
"Poslednji rezultati analize potvrđuju da se kvalitet vode Sene na lokalitetu triatlona poboljšao u proteklih nekoliko sati, a analize ukazuju da će kvalitet vode biti u granicama prihvatljivog za Svetski triatlon", piše u saopštenju.
Nije zvanično objavljeno od čega boluje 35-godišnja triatlonka, ali je belgijski list "De Standaard" objavio da je Kler Mišel bolesna već pet dana i da je u bolnici. Zaražena je bakterijom E.coli koja uzrokuje želudačne i crevne probleme, a uzrok može biti zagađena Sena.
 
Kvalitet vode Sene izazivao je sporove i neizvesnosti tokom Igara, a nekoliko treninga je otkazano.
Takmičenje muškaraca bilo je odloženo, da bi se na kraju održalo istog dana kad i za žene.
 
Inače, u čišćenje Sene je uloženo 1,4 milijarde evra.
  • Strendzer

    05.08.2024 13:53
    Sta bi bilo
    Bilo bi sr..a
  • R49

    05.08.2024 07:42
    Ima i gore
    Šta bi tek bilo da se Olimpijada održava u Beogradu, a plivačke discipline na Savi i Dunavu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.