Košarkašice Srbije poražene od Australijanki na Olimpijskim igrama

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od Australije u četvrtifnalu Olimpijskih igara rezultatom 84:65.
Košarkašice Srbije poražene od Australijanki na Olimpijskim igrama
Foto: Beta/AP
Krenula je utakmica vrlo tvrdo, što je bilo i očekivano za ovako važan susret. Australija je najpre preko centara uspevala da ostvari prednost, a potom je počeo da ih služi i šut za tri. 
Već posle deset minuta ostvarile su Australijanke pristojnu prednost od sedam poena. Druga četvrtina bila je još gora po Marinine "lavice". Krenule su Australijanke još agresivnije u napadu, oduzimale loptu i pogađale iz kontri i polukontri.
Drugo poluvreme nije donelo mnogo promena. Sredinom ove deonice, naše devojke su zaigrale malo bolje i uspele da smanje prednost na minus 11, ali to je bilo sve od Srbije na ovom meču.
 
Dve vezane izgubljene lopte i lako primljeni koševi, praktično su slomili Marinine "lavice". Do kraja treće deonice, prednost je otišla preko 20 poena i bilo je jasno da će Srbija ostati bez šansi da se bori za medalju u ženskoj košarci. Poslednjih deset minuta Australija je mirno privela meč kraju i boriće se za medalju na Olimpijskim igrama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.