Ranđelović nakon pobede nad Grčkom: Svi su nas otpisali, nadam se da su pali na kladionici

Vaterpolo reprezentativac Srbije Sava Ranđelović rekao je posle pobede nad Grčkom (12:11) i plasmana u polufinale Olimpijskih igara u Parizu da su ovaj tim "svi otpisali i potcenili".
"Skupili smo se i borili od prvog do poslednjeg momenta, nismo posustajali i vratilo se. Koliko god da je gol srećan ili nije, zaslužili smo. Čestitam momcima na borbi, imamo dan da se oporavimo i spremimo za polufinale. Teška utakmica, spremamo se ceo život za ovo i rintali smo kao konji letos dva i po meseca. Ko god da nam dođe, daćemo 200 odsto", rekao je Ranđelović, prenosi Danas.

On je dodao da će "delfini" dati sve od sebe u polufinalnom duelu.

"Ko god da dođe idemo iz sve snage. Ovo je bila repriza finala prošlih Olimpijskih igara i mislim da su nas svi otpisali i potcenili. Nadam se da su svi pali na kladionici koji nisu verovali u nas", zaključio je Ranđelović.
 
Srbija će u polufinalu igrati sa boljim iz meča u kojem se sastaju reprezentacije SAD i Australije, a utakmica je na programu u petak 9. avgusta (12.00).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.