Nadal saopštio da neće igrati na US openu

Španski teniser Rafael Nadal objavio je da neće igrati na US openu.
Nadal saopštio da neće igrati na US openu
Foto: Beta/AP
"Odlučio sam da se neću takmičiti na ovogodišnjem US openu, mestu gde sam stvorio sjajne uspomene. Nedostajaće mi te posebne noćne sesije u Njujorku na Ešu, ali mislim da ne bih mogao da dam 100 odsto sebe. Hvala svim mojim navijačima, nedostajaćete mi. Srećno svima na uvek sjajnom US openu. Moj sledeći turnir biće Lejver kup u Berlinu", napisao je Nadal na društvenim mrežama.
On je na Olimpijskim igrama u Parizu eliminisan od Novaka Đokovića u drugom kolu, a igrao je i dubl sa Karlosom Alkarazom.
 
Španac je trofej u Njujorku osvajao četiri puta, poslednji put 2019. godine.
US open održaće se od 26. avgusta do 8. septembra.
  • Stojanka

    10.08.2024 03:56
    Manipulator
    Pa zar nije njegov trener rekao da nece igrati na OI .I onda se pojavljuje kao znenadjenje , da bi skakao po zivcima Noletu.Pa je dobio iznenadjena od Noleta koji ga je eliminisao u dva seta kao i ostali prepotentne deckice.
  • Y

    09.08.2024 01:55
    Zašto. Bio je.sjajan na OI. Baš po meri za zagrevanje. Moraš znati kad da za sviraš a kad zapojas da uadeneš. E, onda si veliki.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport