Pešić pred utakmicu sa Nemačkom: Moramo prvo da zacelimo rane od meča protiv SAD

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je da je za sada najvažnije da se zacele rane od sinoćne utakmice protiv Sjedinjenih Država.
Ovo je izjavio uoči utakmice protiv Nemačke za treće mesto na olimpijskom turniru u Parizu.
 
"Moramo pre svega da se fizički vratimo u stanje kao pred utakmicu sa Amerikancima, s obzirom na naše medicinske probleme koji nas prate poslednjih dana. Okrenuti smo skroz tome i već smo imali jedan sastanak sa igračima", rekao je Pešić i dodao da će večeras biti urađena još jedna analiza.
Govoreći o ekipi Nemačke, koja nas je prošle godine pobedila u finalu prvenstva sveta, Pešić je istakao da je reč o izvanrednoj selekciji koja je veoma borbena i igra timsku košarku.
 
"Oni su pokazali, ne samo na ovom turniru, već poslednje dve-tri godine, da su izrasli u izvanrednu ekipu, sa izvanrednim pojedincima, a na nama je da pronađemo prava rešenja protiv takvog tima. Nije bilo mnogo vremena za bilo kakve detalje, ali mi ih dobro znamo", rekao je on.
Istakao je da u sutrašnjoj utakmici pre svega košarkaši moraju da misle na plan igre i da i njega i njegove pomoćnike to u ovom trenutku najviše preokupira.
 
"Važno je da pronađemo prave odluke i da pomognemo igračima da odigraju istu utakmicu kao što su do sada igrali", rekao je Pešić.
 
Reprezentacija Srbije će sa Nemačkom za bronzu igrati u subotu, 10. avgusta, od 11 časova.
  • Свињорез

    09.08.2024 22:35
    Ма опуштено сада, више није ни важно. Само изађите и уживајте и пазите да се не повредите у неважној утакмици. Не памте се ни сребрне медаље, осим кад се спомене кога су освајачи златне победили, а камоли бронзане!
  • Gd

    09.08.2024 22:25
    Gd
    Ako se bavite porazom od Amerikanaca ni broncu nejcete uzet! Ovo je profesionalni sport i mesta emocijama nema! Ako nemozete time da se nosite onda niste dorasli mentalno za najveća takmičenja i uvek ce vam biti na izmaku medalja!
  • Mary Poppins

    09.08.2024 21:36
    Kakve rane čoveče,o čemu pričaš,šta glumiš žrtvu i tragičara,plaćen si 2 miliona evra da radiš svoj posao i radi ga kako treba,a ne da plačeš i dramiš

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.