Perišić: Drago mi je što sam Srbiji osvojila medalju, žao mi je što nije zlatna

Reprezentativka Srbije u tekvondu Aleksandra Perišić izjavila je da je srećna što je donela medalju Srbiji na Olimpijskim igrama u Parizu, ali da joj je žao što to nije zlatna medalja.
"Drago mi je što sam uspela da osvojim medalju za Srbiju. Žao mi je što nije zlatna. Mnogo mi je krivo, ali se nadam da je ovo samo lep početak i da ćemo u Los Anđelesu zasijati punim sjajem", izjavila je uplakana Perišić posle meča za RTS.
Ona je večeras osvojila srebrnu medalju u kategoriji do 67 kilograma, nakon što je u finalu poražena od Mađarice Vivijane Marton sa 0:2.
"Ovo je velika stvar. Naravno da treba da se ponosim celom pričom, ali nismo uspele da dođemo do zlata. Šta smo sve pregurale, znam da je veliki uspeh. Ne mogu da budem srećna jer znam po šta smo došli. Ne znam da li sam poklonila zlato, to će mi ona (trener Butala Kovačić) posle reći", rekla je Perišić.
 
Petra Butala Kovačić, trenerkinja Aleksandre Perišić, je rekla da naša tekvondistkinja "nije razočarala".
 
"Nije razočarala. Došli smo po zlato. Ceo ovaj period bio je veoma težak. Zahvalila bih svima koji su bili uz nas. Nismo zadovoljne, ni srećne, došle smo po zlato. Potrebno je da prođe neko vreme", rekla je Butala Kovačić.
  • Novosađanka

    10.08.2024 10:40
    Aleksandra
    Bravo !
  • Irena

    10.08.2024 09:40
    Ti si naše zlato za ponos.
  • Marko NS

    10.08.2024 09:31
    Bravo
    Bravo za Aleksandru i za njenog trenera/rku!
    Svaka čast devojko, srebrna medalja sa olimpijade je kao kuća velika.
    U LA ćete uzeti i zlato, ako nastavite da radite kao do sada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.