Srbija petnaestog dana Olimpijskih igara u Parizu: Svi uz košarkaše, nastupi i u kajaku i rvanju

Petnaestog dana Olimpijskih igara u Parizu košarkaši Srbije igraće protiv Nemačke za bronzanu medalju.
Osim toga, Srbija danas ima takmičare u kajaku i rvanju.
 
10.40 - Polufinale kajak, disciplina K1 trka na 500 metara
Oko pola sata pre košarkaša, svoju borbu za medalju će voditi naša najbolja kajakašica Milica Novaković koja se takmiči u disciplini K1 u trci na 500 metara.
 
11.00 - Meč za bronzanu medalju, košarka
 
Nakon bolnog poraza u bici od Sjedinjenih Američkih Država u bici u kojoj su bili ravnopravni, čak i nadmoćni, naši košarkaši suočavaju se sa reprezentacijom Nemačke u borbi za bronzanu medalju. 
11.07 - Repersaž, rvanje slobodni stil do 74 kilograma
 
Reprezentativac Srbije u rvanju Hetik Cabolov dobio je priliku da ide u repesaž pošto se Japanac Daiči Takadani, koji ga je savladao, plasirao u finale. Cabolov se bori protiv Kubanca Gendrija Garsona Kabaljera. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.