Avramović: Kada sam se oženio, to je bio najbitniji momenat mog života, ovo je na drugom mestu

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je savladala Nemačku, rezultatom 93:83.
Jedan od onih koji su bili najzaslužniji za trijumf Srbije je i Aleksa Avramović, koji je ponovo bio fantastičan, piše Sportal.
 
"Hvala doktorima i celom stručnom štabu na izuzetnoj utakmici i kako su nas oporavili. Leteli smo, igrali fantastično 40 minuta. Bilo je propusta u odbrani, ali dvocifrena, lepa pobeda. Za nas je bronza kao zlato, mnogo sam srećan i sve vas volim", rekao je Avramović.
Zatim je govorio i za strane medije, a istakao je da je meč protiv Amerike najbolji u istoriji košarke.
 
"Kada sam se oženio, to je bio najbitniji momenat mog života, a ovo sada je na drugom mestu. Ovo je bila sjajna utakmica, 40 sati posle te lude utakmice protiv Amerike, kako smo predstavili Srbiju i kako smo izgledali pred svetom, kako smo se borili, bili smo na korak do pobede protiv najboljeg tima na svetu. To je bila možda najbolja utakmica u istoriji košarke, toliko MVP igrača iz poslednjih 15 minuta, svi su došli da gledaju, a sve vreme smo bili u igri, bolji tim u većem delu", kazao je Avramović medijima.
 
Još jednom se zahvalio stručnom štabu i medicinskom osoblju.
"Dobro smo se oporavili, zahvaljujući našem timu, koji su prepoznali energiju i da se napunimo, nismo bili tužni, jer da smo pali, ne bi bilo ništa od bronze. Bili smo bolji, takođe čestitke njima, sjajan su tim", istakao je naš košarkaš.
 
Za kraj, govorio je o ulozi Nikole Jokića u nacionalnom timu.
 
"Mi svi volimo Jokića, on je predstavnik kako jedan superstar treba da se ponaša, i na terenu i na njega. Ne priča mnogo za medije, to poštujem, ne možete da verujete koliko mu znači da predstavlja grad i državu, njegove saigrače i porodicu, pre svega. Ali, to rade i svi ostali saigrači, mnogo sam srećan", zaključio je.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.