Bogdanović: Svi su stavili tim ispred sebe

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović izjavio je da su igrači napravili dobru atmosferu i da mogu da budu zadovoljni rezultatom na Olimpijskim igrama.
Bogdanović: Svi su stavili tim ispred sebe
Foto: Beta/AP (Michael Conroy)
"Zahvalio bih se svima na podršci, posebno našim porodicama, koje su bile uz nas. Napravili smo dobru atmosferu od starta, tako da možemo da budemo zadovoljni rezultatom. Zajedništvo nije odjednom nastalo, to se gradilo na treninzima, utakmicama. Svi su stavili tim ispred sebe. Nismo ni znali koji su naši dometi, ali smo verovali da su dosta visoki. To nam je bila uvek motivacija, stalno smo bili zajedno i trudili se da što više vremena provedemo zajedno", rekao je Bogdanović.
Srbija je na Olimpijskim igrama u Brazilu osvojila bronzanu medalju.
 
"Pamte se samo poslednje utakmice, ali meni je utakmica sa Južnim Sudanom bila najteža. Tu je počelo trošenje. Pa potom protiv Australije gde smo gubili sa 24 razlike. Nekako se olako shvataju mečevi koji su prošli. Svi gledaju samo duel sa Amerikancima, znam da je to najzanimljivije, veća je pažnja. Mi znamo kroz šta smo prošli, to je ono što nas čini jačim", rekao je Bogdanović.
Košarkaš Srbije Ognjen Dobrić je rekao da je bilo teško da se ekipa pripremi za duel protiv Nemačke u borbi za bronzu, nakon poraza od SAD u polufinalu.
 
"Iskreno, bilo je jako teško da se pripremimo za meč sa Nemačkom. Znali smo šta nam je cilj i držali smo se toga i pored svih teškoća. U glavi nam je bila samo medalja. Znali smo šta treba da uradimo i pokazali smo da imamo kvalitet. Uspeli smo da dođemo do onog što samo zacrtali", rekao je Dobrić.
  • Vlada

    11.08.2024 16:35
    Skoro pa tacno. Da se ne lazemo, bilo je tu malo i nepotrebnog forsiranja šuta za tri sa tvoje strane, cisto da se izmeri ko je veci, ti ili Jokic. Obilo nam se o glavu sa Amerima i umalo sa Nemcima al dobro. I ovo je veliki uspeh.
  • E da

    11.08.2024 15:18
    E da
    je tako,bili bi najbolji na svetu,kao Vaterpolisti,i okitili bi se Zlatom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

KSS: Selektore, hvala

Košarkaški savez Srbije (KSS) izrazio je zahvalnost dosadašnjem selektoru reprezentacije Srbije za sve što je učinio za nacionalnu selekciju.