I Đoković stiže na balkon: Prekinuo odmor da se pridruži olimpijskim pobednicima

Osvajač zlatnog odličja na Olimpijskim igrama Novak Đoković pridružiće se dočeku na terasi Skupštine Beograda u 20 časova.

Novak Đoković je nakon Pariza otputovao sa porodicom najpre u Crnu Goru, a onda i u Dubrovnik, ali je odlučio da prekine odmor i pridruži se dočeku, javlja Sport klub.

Očekuje se da će avion sleteti na aerodrom oko 19.30 i on će odatle pravo krenuti ka Skupštini Grada.

Sa Novakom će doputovati i njegova supruga, kao i Srđan i Dijana Đoković, kao i teniser Viktor Troicki.

Brojni građani dočekaće zlatne vaterpoliste i strelce, srebrnu tekvondistkinju i bronzane košarkaše.

  • @Steva

    13.08.2024 09:46
    A na čemu to treba da im zavidimo???
  • Mene

    13.08.2024 08:13
    Mene
    je Novak veoma razočarao! Zar nije mogao prekinuti odmor na jedan dan i pridružiti se svom Narodu kojeg toliko “voli” da bi rekao NE trovanju “njegove’ i nase Srbije! Za mene ako se upravo Sportisti ne oglase u vezi Rio Tinta bukvalno ne postoje i treba se tužiti država zbog otimanja enormnog novca od svih nas putem raznih nameta kako bi te Sportiste nagradila našim novcima! Novak Djokovic Veliko Razočarenje!!!
  • Neko nebitan

    13.08.2024 02:07
    Sad se tacno zna
    da obraz u Srbiji kosta 200.000 EU

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.