Đoković i Jokić se u Srbiji smatraju bogovima: Španska Marka o dočeku olimpijaca u Beogradu

Španski list "Marka" posvetio je jednu vest na svom sajtu dočeku osvajača olimpijskih medalja u Beogradu.
Doček, jedan od najmasovnijih u istoriji ove ceremonije, privukao je pažnju i stranih medija, konkretno španske "Marke".
Pod naslovom "Ludilo u Beogradu, 70.000 ljudi pozdravilo srpske osvajače medalja predvođene Đokovićem i Jokićem", španski medij je pojasnio da je Novaku Đokoviću samo zlato nedostajalo u karijeri, te da je Nikola Jokić nosio ekipu do bronze i da su umalo pobedili SAD u polufinalu.
"Dve zvezde se u Srbiji smatraju bogovima. Đoković je najbolji teniser u istoriji, a Jokić trenutno najbolji košarkaš sveta i ove sezone je osvojio nagradu za NBA MVP-a po treći put. To mu je treće priznanje u poslednje četiri sezone", piše u tekstu "Marke".
 
  • @Mira

    13.08.2024 15:17
    Znači li to da je u Srbiji izmišljen sport, kao i da država troši pare na isti? Nemojte biti toliki srpski mitoman.
  • Nravo

    13.08.2024 15:00
    @ Sumadinac
    Tema je sport i ponašanje u sportu, a ne politika.
    I na kraju, da li su baš svi u politici u pravu i na "pravoj strani"?
  • opazanje

    13.08.2024 14:45
    Ako je ovde bilo 70.000, onda je na protestu protiv Rio Tinta bilo 700.000. Pogledajte snimke iz vazduha oba događaja, na protestu protiv Rio Tinta je bilo bar 10 puta više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.