VIDEO Kapiten srpskih košarkaša tokom prijema naleteo na sveštenika: Pogledajte viralni snimak

Društvenim mrežama širi se viralni snimak momenta kada je kapiten košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović slučajno glavom udario u sveštenika Ivana Crnogorčevića.
Događaj se desio tokom prijema u Starom dvoru, odnosno pre izlaska na čuveni balkon.
Kako se može videti na snimku koji kruži mrežama, Bogdanović je zajedno sa teniserom Novakom Đokovićem hodao i pričao.
U jednom momentu se vidi kako se Bogdanović smeje i slučajno naleće na sveštenika Ivana Crnogorčevića, muža Danice Crnogorčević, koji im je iznenada prišao kako bi se pozdravio.
 
  • Mudrac

    14.08.2024 06:57
    Cist faul u napadu.
  • B

    14.08.2024 04:15
    V
    To je muž Danice Crnogorcevic, koji pise tekstove i pesma "Veseli se srpski rode"je delo njih dvoje ,koji su u braku ,postivaju svoj narod i veruju u Boga.Mislim da imaju troje dece.Danica je sinonim otpora okupaciji i porobljavnju Srba .Usvakom slucaju cista suprotnost Karleuši
  • Ikac klisa

    14.08.2024 01:07
    Buzga
    @Buzga da si pismen procitao bi u tekstu ko je covek...
    Ali posto si... Buzga... Onda si buzga...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

KSS: Selektore, hvala

Košarkaški savez Srbije (KSS) izrazio je zahvalnost dosadašnjem selektoru reprezentacije Srbije za sve što je učinio za nacionalnu selekciju.