VIDEO: Filipinski gimnastičar osvojio dva zlata na OI, za to dobio stan, novac, doživotne avio-karte

Filipinski gimnastičar Karlos Julo (24), koji je na Olimpijskim igrama u Parizu osvojio dve zlatne medalje, dočekan je u svojoj zemlji kao heroj uz brojne nagrade vredne više od milion dolara.
VIDEO: Filipinski gimnastičar osvojio dva zlata na OI, za to dobio stan, novac, doživotne avio-karte
Foto: Beta/AP
Filipinsku olimpijsku delegaciju u Manili su dočekali brojni navijači, kao i predsednik države Ferdinand Markos Junior, koji je svim olimpijcima uručio po milion pezosa (17.500 dolara), dok je Julo jedini dobio 20 miliona (350.000 dolara) za dva zlata i još 100.000 dolara od Poslaničkog doma.
 
Poklone gimnastičaru uručili su i brojni poslovni ljudi i filipinske kompanije. 
Tako je dobio trosoban stan u gradu Taguigu, dva vodeća prevoznika u zemlji obećala su mu doživotne besplatne avionske karte, dobio je i razne kozmetičke proizvode, besplatne obroke, poslastice, lekarske preglede...
Lokalna striming platforma dala mu je doživotni pristup svim svojim sadržajima, a izdašne nagrade najavio je i njegov rodni grad Manila.
 
Jolo je u Parizu osvojio zlato na parteru, a potom i u preskoku, te se njegove medalje smatraju najvećim uspehom u istoriji Filipina, države koja je jedinu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama do sada osvojila 2021. u Tokiju u dizanju tegova.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

KSS: Selektore, hvala

Košarkaški savez Srbije (KSS) izrazio je zahvalnost dosadašnjem selektoru reprezentacije Srbije za sve što je učinio za nacionalnu selekciju.