VIDEO Više stotina Čačana dočekalo Aleksu Avramovića: Hvala, grade moj

Više stotina građana dočekalo je večeras na gradskom trgu u Čačku košarkaša Aleksu Avramovića i trenera Marka Marinovića iz tog grada.

Njih dvojica su sa reprezentacijom Srbije osvojili bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Među okupljenima je bilo najviše dece i mladih.
 
Nekoliko dečaka nosilo je parole na kojima je pisalo "Aleksa legendo" i "Aleksa voli te Makedonska (ulica u Čačku)".
Najbolji defanzivac olimpijskog turnira Aleksa Avramović zahvalio je Čačanima na dočeku.
 
"Hvala vam, grade moj, za sve ovo što nam pružate, nadam se da i Marko i ja u pravom svetlu i na pravi način opravdavamo ono što vi dajete nama, a to je velika ljubav i veliko poverenje koje imate u nas", rekao je Avramović.
 
Jedan od asistenata selektora košarkaške reprezentacije Srbije Marko Marinović rekao je da Čačani mogu da budu ponosni na rezultate koje je na Olimpijskim igrama ostvario Avramović.
 
"Pokazali smo da je naš grad i dalje grad košarke. Naš Aleksa je pravi primer ove naše čačanske košarke", rekao je Marinović.
 
  • Milorad

    15.08.2024 00:11
    Da
    Taj möadić ima karizmu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

KSS: Selektore, hvala

Košarkaški savez Srbije (KSS) izrazio je zahvalnost dosadašnjem selektoru reprezentacije Srbije za sve što je učinio za nacionalnu selekciju.