Danilović i Stojanović eliminisane u kvalifikacijama za US Open

Teniserke Srbije Olga Danilović i Nina Stojanović nisu uspele da se plasiraju u drugo kolo kvalifikacija za poslednji grend slem turnir sezone, US Open.
Danilović i Stojanović eliminisane u kvalifikacijama za US Open
Foto: Pixabay
Danilović je jutros u prvom kolu kvalifikacija poražena od Kineskinje Ksinju Gao 4:6, 6:4, 6:4.
 
Meč je trajao dva sata i 34 minuta.
Prvi set je osvojila rezultatom 6:4, dok je Gao drugi set dobila takođe sa 6:4. Danilović je povela 4:0 u trećem setu, a onda je kineska teniserka osvojila šest gemova zaredom i na kraju je stigla do 6:4 i plasmana u naredno kolo kvalifikacija.
Gao će u drugom kolu kvalifikacija za US Open igrati protiv Ukrajinke Julije Starodubceve.
 
Nina Stojanović je jutros u prvom kolu kvalifikacija poražena od Slovakinje Rebeke Sramkove 6:3, 6:4. Meč je trajao 74 minuta. Slovakinja će u drugom kolu kvalifikacija igrati protiv Amerikanke Usue Arkonade.
 
US Open počinje 26. avgusta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.