Karte za utakmicu Srbija-Španija od danas u prodaji

Ulaznice za utakmicu Srbija-Španija koje su u onlajn prodaji od 29. jula, danas su u prodaji na blagajni stadiona "Rajko Mitić", gde će biti odigran meč 5. septembra.
Karte za utakmicu Srbija-Španija od danas u prodaji
Foto: Pixabay
Fudbalska reprezentacija Srbije će dočekati selekciju Španije u meču prvog kola novog izdanja Lige nacija.
Za Srbiju je to prvi meč u Diviziji A, a za Španiju, koja je evropski šampion i osvajač Lige nacija, biće to prvi meč od Evropskog prvenstva u Nemačkoj.
Utakmica će 5. septembra početi u 20.45 časova.
  • Steve

    23.08.2024 17:47
    Bojkot
    Treba bojkovati ovu utakmicu. Sve dok Oskar bira selectora, FSS I team Sve Treba bojkovati!!!
  • Boro iz Pobede

    23.08.2024 06:46
    Apelujem na Gastarbajtere i nase ljude iz Republike Srpske da pozure sa kupovinom karata posto je ostala jos manja kolicina po sasvim prihvatljivim cenama od 200€. FSS se odlucio i pored velike inflacije da cena karata ostane na nivou Evropskog Prvenstva! Pikse-Mister je zasluzio veliku podrsku posle uspeha kojih jos uvek nismo svesni. Zivela Srbija
  • Voja

    22.08.2024 21:50
    HAHAHAH
    Ma ko će to da gleda... Piksi sve si uništio zajedno sa Džajićem i ovim potpredsednikom Nedimovićem koji se čovek povuče od blama što je retkost za SNS kadar... Voleo bih da niko ne dođe na utakmicu....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

KSS: Selektore, hvala

Košarkaški savez Srbije (KSS) izrazio je zahvalnost dosadašnjem selektoru reprezentacije Srbije za sve što je učinio za nacionalnu selekciju.

Međedović bez trofeja u Istanbulu

Teniser Srbije Hamad Međedović nije uspeo da osvoji ATP čelendžer u Istanbulu, pošto je danas u finalu poražen u dva seta 4:6, 2:6 od Damira Džumhura iz Bosne i Hercegovine.

Sabalenka osvojila titulu na US openu

Druga teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka osvojila je titulu na US openu, pošto je u finalu pobedila Amerikanku Džesiku Pegulu sa 2:0 po setovima 7:5, 7:5.