Fudbaleri TSC-a i Partizana poraženi u evropskim duelima

Fudbaleri TSC-a poraženi su od Makabija sa 3:0 u plej-ofu za Ligu Evropa, dok je Partizan izgubio od Genta, rezultatom 1:0, u plej-ofu za Ligu konferencija.
TSC je izgubio na gostujućem terenu u Sombathelju, a golove za Makabi postigli su Dor Turgeman, Dor Perec i Elad Madmon.
 
Makabi, koga sa klupe predvodi bivši trener TSC-a Žarko Lazetić, igrao je kao domaćin u Mađarskoj zbog rata na Bliskom istoku.
Revanš utakmica igra se narednog četvrtka u Bačkoj Topoli.
 
Pobednik dvomeča igraće u grupnoj fazi Lige Evropa, a poraženi u grupnoj fazi Lige konferencija.
Partizan je na domaćem terenu poražen od belgijskog Genta, minimalnim rezultat. Jedini pogodak na meču postigao je Omri Gandelman u 16. minutu.
 
Revanš se igra za sedam dana u Belgiji.
  • Miloš

    23.08.2024 08:18
    U našim klubovima igraju stranci koji su dobili novac koji nigde ne bi ni videli a o fudbalu nz znaju ništa.Naši još gori.Kad ovaj mali što je dao gol u prvoj utakmici javno kaže da je umro od umora posle 30 minuta igre nam sve govori,Mi smo od klubova iz Evrope bilo koju ligu da igraju daleko svetlosnu godinu,
  • Nikola

    23.08.2024 07:36
    Ima vremena, naučiće
    Čim se izgradi stadion, i fudbaleri će naučiti igrati fudbal. Ili ne? Opet ćemo imati prazan spomenik glupih odluka.
  • Prva Srbija

    22.08.2024 23:30
    Drago mi je za partizan... Karma je čudo... Kako su "silni" bili za vreme Tadića i Toleta...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

KSS: Selektore, hvala

Košarkaški savez Srbije (KSS) izrazio je zahvalnost dosadašnjem selektoru reprezentacije Srbije za sve što je učinio za nacionalnu selekciju.

Međedović bez trofeja u Istanbulu

Teniser Srbije Hamad Međedović nije uspeo da osvoji ATP čelendžer u Istanbulu, pošto je danas u finalu poražen u dva seta 4:6, 2:6 od Damira Džumhura iz Bosne i Hercegovine.

Sabalenka osvojila titulu na US openu

Druga teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka osvojila je titulu na US openu, pošto je u finalu pobedila Amerikanku Džesiku Pegulu sa 2:0 po setovima 7:5, 7:5.