Đoković o ishodu doping testa Sinera: Vidimo nedostatak doslednosti, a moramo videti promene

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da razume frustraciju igrača u vezi sa nedostatkom doslednosti u antidopingu posle slučaja protiv tenisera Janika Sinera.
Đoković o ishodu doping testa Sinera: Vidimo nedostatak doslednosti, a moramo videti promene
Foto: Beta/AP
"Shvatio sam da je njegov slučaj odlučen kada je otkriven (utorak). Ali je prošlo pet meseci od kada je vest stigla do njegovog tima. Dakle, da, ima mnogo problema. U sistemu vidimo nedostatak jasnih i standardizovanih protokola", rekao je Đoković na konferenciji za novinare u Njujorku pred početka turnira Ju Es u Njujorku.
Siner je u dva navrata bio pozitivan na zabranjenu supstancu steroid klostebol tokom ovogodišnjeg mastersa u Indijan Velsu.
Međutim, on nije suspendovan pošto je nezavisna komisija 20. avgusta utvrdila da u tom incidentu nema njegove krivice ili nemara.
 
"Razumem osećanja igrača koji se pitaju da li svi imaju isti tretman. Nadam se da će upravljačka tela našeg sporta naučiti iz ovog slučaja da imaju bolji pristup u budućnosti. Moramo da vidimo promene", rekao je Đoković.
  • Eto

    25.08.2024 15:56
    A o litijumu nema ništa da izjavi ovaj srBski junak?
    Poneo avav jezik?
    Pa gde je sad taj patriJotizam, u Monaku, junače?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport